807 beoordelingen

Planète Chocolat

Genieten van een uitje naar Planète Chocolat? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Informatie over Planète Chocolat

Contactgegevens

Ben jij eigenaar van deze locatie, neem dan contact met ons op.

Prijzen

Prijzen onbekend. Ben jij eigenaar van deze locatie, neem dan contact met ons op.

Kenmerken

  • Leeftijd 6 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Planète Chocolat

Schrijf review
Geweldige winkel! De ambachtsman is zeer gastvrij en biedt een verklarende sessie over het proces van het maken van chocoladesnoepjes die fascinerend is dankzij zijn humor en zijn eruditie over de wereld van chocolade. Heerlijke chocolade, originele keuze en redelijke prijs. Bezoeken !
Lees meer
Marc-Aurelien Espiaut op Google
Zeer goede service en betere chocolade, een echte aanrader!
Lees meer
Miguel Fuertes op Google
Chocolade is heerlijk 🍫 De baas en het personeel zijn supervriendelijk ?? Chocolade is heerlijk De baas en het personeel zijn supervriendelijk
Lees meer
Arthur op Google
De gratis gids heeft het ons aanbevolen. Je wordt rechtstreeks bediend door een meester-chocolatier die ons de geschiedenis van chocolade vertelde, ons de faciliteiten liet zien en ons uitlegde hoe elk ervan werd gemaakt, hij liet ons verschillende chocolaatjes proberen...zonder twijfel de beste plek om chocolade te kopen in Brussel!
Lees meer
Yolanda Cruz op Google
Te goede chocolade, geweldige keuze, geweldige baas en een geweldige buurman, zeer glimlachend personeel, ik raad het ten zeerste aan
Lees meer
Simonne Dinsart op Google

Ga je Planète Chocolat bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Feedback