Kindvriendelijk restaurant met speeltuin in As

Uit eten met je kinderen? Ontdek alle kindvriendelijke restaurants in As en omgeving. Wij selecteren de restaurants op speelgelegenheden en speciale menukaarten voor kinderen. Geniet van je etentje, zonder dat je kinderen zich vervelen.

Onze 15 favoriete restaurants

Top 10 beste restaurants in As

  1. Domein Drie Fonteinen
  2. Restaurant De Kromme Eik
  3. Taverne Papiermolen Herisem
  4. Taverne Het Bos
  5. Brasserie Ons Gedacht
  6. Domein Molenhof
  7. Brasserie St-Jean
  8. Lunchroom Broekveld
  9. Vegetarisch restaurant Greenway Leuven
  10. D'Orangerie

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je voldoende restaurants gevonden waar je terecht kunt in de omgeving van As? Let erop dat je een restaurant zoekt met voldoende speelgelegenheid en bekijk voordat je gaat reserveren alvast de menukaart. Zo weet je zeker dat er iets op de menukaart staat, wat je kinderen ook lekker vinden. Heb je een kinderstoeltje nodig? Geef dit dan bij het reserveren door.

Veel restaurants bieden ook nog speelgelegenheid voor de kinderen. Wil je ook nog een leuke activiteit doen? Wij hebben de leukste activiteiten voor je verzameld bij jou in de regio. Bekijk bijvoorbeeld de dichtsbijzinde speeltuinen, kinderboerderijen, dierentuinen, parken en pretparken in As.

Tips voor restaurants zijn altijd welkom

Wij zijn zeker niet compleet. Heb je een tip over een kindvriendelijk restaurant wat volgens jou absoluut niet mag ontbreken? Bijvoorbeeld omdat je er zelf hele goede ervaring mee hebt, of omdat je zelf de eigenaar bent? Geef je locatie dan vandaag nog aan ons door.