Home Kortingsbonnen Partijtje Bungalowpark Schoolreisje Restaurant Nieuwsbrief
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Hotel Voorstelling Bootverhuur Rondvaart Spoor en trein Overig  
Wie zijn Wij?
UitMetKinderen.be richt zich op ouders, grootouders en anderen die op zoek zijn naar een leuk uitstapje met kinderen. Het initiatief voor Uit Met Kinderen is, medio 2000, genomen door Karin Mol. Zij was al een tijd op zoek naar een goede service op internet voor het vinden van geschikte uitstapjes met de kinderen, maar geen van de toenmalige websites bood dat aan. Dus middels deze site hoopt zij, dat ook anderen die op stap willen met kinderen, een geschikt idee vinden.

Inmidels is er ook een UitMetKinderen.be met de uitjes voor Belgie

Aanmelden van ideeën Bij UitMetKinderen, zijn nog niet alle uitstapjes van Belgie  te vinden. We hopen er op, dat u de ontbrekende uitjes aan ons wilt doorgeven, zodat we een nog completer overzicht kunnen bieden. en met name de restaurants waar u prettig met kinderen hebt gegeten willen we ook graag vermelden. die kutn u hier aanmelden

Contact
Voor overige vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken: via mail: info@UitMetKinderen.nl
UitMetKinderen
Van Lennepdreef 25
2353 NJ Leiderdorp 
Nederland
+31 (0) 71 5238823

Disclaimer
Deze internet-site is met zorg door UitMetKinderen  samengesteld. Ondanks dat, kunnen er zich onvolkomenheden in de webpagina’s voordoen. Mocht u die tegenkomen dan vernemen wij dat graag via ons aanmeldformulier. UitMetKinderen, stelt zich niet verantwoordelijk voor de gevolgen van deze onvolkomenheden en kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade welke (in)direct voorvloeit uit het gebruik van deze site.

Privacy De persoonlijke gegevens, die door het invullen van formulieren of sturen van mail bij UitMetKinderen.nl beschikbaar is, zal alleen worden gebruikt voor de vermelde doeleinden. Alleen de mensen die om aanbiedingen hebben gevraagd, zullen deze ontvangen. Nooit zullen persoonlijke gegevens aan derden worden verstrekt. Beschikbare gegevens van de site worden voor statistische doeleinden gebruikt.

Copyright
Niets van deze site mag zonder toestemming worden gebruikt voor andere sites of andere doeleinden. Afdrukken van pagina's is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik.