Home Kortingsbonnen Partijtje Bungalowpark Schoolreisje Restaurant Nieuwsbrief
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Voorstelling Bootverhuur Rondvaart Spoor en trein Overig  

Recreatieboerderij Van Langeraad

BBQ’en , Forel vissen, Boerenbosgolven, Trein rijden op een miniatuurtrein, lekker wandelen in het bos en kamperen. De boerenboscamping Van Langeraad was vroeger een akkerbouwbedrijf. Nu kun je er niet alleen kamperen maar ook barbecueën, forel vissen, boerenbosgolven, lekkere boswandeling genieten van de natuur en op een miniatuurtrein rijden (elektrisch of met stoom). Er is een forellenvisvijver, waar je je eigen vis kunt vangen. Verder wordt er paling, (zalm)forel en zalm gerookt. In de zomer is er bos/tuinterras ‘t ‘Ofje waar je iets lekkers kan drinken of eten bv broodje palingfilet In de wintermaanden is de boerderij met visvijver op zondag en maandag gesloten. Activiteiten voor klassen op aanvraag.

Openingstijden
Vanaf pasen t/m eind september: maandag t/m zaterdag van 9.00-12.00 uur en van 13.00-17.00 uur. Zondag van 10.00-12.00 uur.

Vanaf oktober t/m pasen maandag en zondag gesloten. De rest van de week van 9.00-12.00 uur. Andere tijden zijn wel mogelijk in overleg (even bellen, appen of mailen).
Prijzen
Volwassenen : Euro

Opmerkingen
Voor de forellenvisviver kunt u vanaf oktober t/m pasen tussen 9.00 en 12.00 uur een visperiode van 6 uur aanvangen, deze kunt u uitvissen. De forellen worden na 12.00 uur ingezet. Prijzen op aanvraag

Leeftijd: 0 - 99 jaar

Weergevoelig: Ja
Rookbeleid: Gedeeltelijk rookvrij

Adres
Kaart/routebeschrijving Weelweg 3
4321 AH Kerkwerve
Nederland
+31 (0)621624026
Internet: www.recreatievanlangeraad.nl

- Wat is er in deze omgeving nog meer te doen
- Mail dit idee door aan een ander


Bungalowpark in de buurt
Landal Port Greve 5,5 km.
Roompot Villapark Zeeland Village 6,6 km.

Restaurant in de buurt,
Pannenkoekenhuis Vierwegen