Home Kortingsbonnen Partijtje Bungalowpark Schoolreisje Restaurant Nieuwsbrief
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Hotel Voorstelling Bootverhuur Rondvaart Spoor en trein Overig  

Pepernotenpret in Munttheater

Pepernotenpret is een vrolijke,grappige en muzikale Sinterklaasvoorstelling met veel nieuwe en oude Sinterklaasliedjes. Maar alles blijkt anders als Sinterklaas en Piet aankomen. Piet is helemaal wit, hij heeft geen andere Pieten bij zich en tot overmaat van ramp wordt Sinterklaas ook nog verkouden. Dirk schrikt, maar alles blijkt reuze mee te vallen. Piet had net gedoucht. En als hij weer door de schoorsteen gaat wordt hij vanzelf weer een echte Roetpiet met zwarte vegen op zijn gezicht. Daarna krijgt Piet gelukkig hulp op het podium van kleine hulppietjes uit de zaal en zingen ze s amen een swingend Pietenlied. Sint wordt gelukkig snel beter. En Dirk ontdekt dat Sint en Roetpiet graag zingen en muziek maken. Dit laten ze samen met Dirk natuurlijk graag horen in een spetterend muzikaal optreden met veel Pepernotenpret.

Pepernotenpret is een vrolijke, grappige en muzikale grote zalen Sinterklaasvoorstelling door Dirk Scheele, Sint en Piet. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen Dirk Scheele, Sinterklaas en Piet ontmoeten in de foyer.

Openingstijden
zaterdag 30 november 2019, om 13:00 en 16:00 uur

Prijzen
Volwassenen : Euro

Opmerkingen
Prijs kan hoger of lager zijn, afhankelijk van het theater.


Leeftijd: 2 - 7 jaar

Weergevoelig: Nee
Rookbeleid: Onbekend

Adres
Kaart/routebeschrijving Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
+31 (0)495540394
Internet: www.munttheater.nl

- Wat is er in deze omgeving nog meer te doen
- Mail dit idee door aan een ander


Bungalowpark in de buurt
Weerterbergen 2,7 km.
Erperheide 21,2 km.

Hotel in de buurt:
v.a. 96,00 per persoon p.n.:

Hotel Ingredi
v.a. 112,00 per persoon p.n.:
Hotel Koeckhofs

Restaurant in de buurt,
Pannenkoekenhuis De Clown